Meritxell Bosch

L’últim dia que vaig anar a dinar a casa dels meus pares vaig donar-me compte que la mare encara té penjat de una estanteria un portatestos (amb test inclòs) que vaig fer al taller de macramé!

Els tallers me agradaven molt i és una de les coses que més recordo amb les que disfrutava a la escola, menys el taller de teatre que crec va ser quan vaig tenir el Carles de tutor em vau obligar a fer per intentar superar la meva timidesa, que sapigueu que no ho vau aconseguir!

Recordo el taller de fusta, amb el avi del Bru Laín, a les golfes de la escola petita me encantava tallar les fustes amb aquella serra petiteta però que jo veia gran. No recordo tots els tallers que vaig fer, però si els que em van deixar petjada.

Tinc bons records de l’escola i dels mestres que vaig tenir (tb hi ha de no tant bons, però sense mals records els bons no serien millors records). La imatge que més me agrada és com la Cristina feia les circumferències a la pizarra! M’encantava!

I què dir de les colònies de tota la setmana! Eren divertidíssimes, i cada any! Això a la escola dels meus nens no ho fan i em sap greu per ells, ells van curs si curs no i només una nit…

Almenys tenen la experiència, ah i van amb la motxilla que dúiem jo i el meu germà!

Escriure no se me ha donat mai gaire bé i ara mateix tinc la sensació de que me enrollat com una persiana i sense cap fil a seguir, en resum la idea que volia transmetre és que vaig tenir molta sort de poder anar al Barrufet, van ser bons anys i molt bones experiències!


Gràcies!!!