L’ESCOLA BARRUFET! Uns bons records!

Vaig tenir la sort de treballar a l’Escola Barrufet, al parvulari durant dos cursos, després vaig marxar a fora de Barcelona.
Va ser una gran sort!, vaig poder compartir el saber fer de les Tereses, de l’Àngels, de la Maite, de la Sílvia, de la Pilar i el Lluís, que és amb qui més contacte diari tenia, així com també amb tota la resta de mestres d’aquells moments.
Passat els anys (ara ja 50 de l’escola), valores molt positivament tots els aprenentatges que vaig fer per anar construint-me com a mestra. Aprenentatges que m’han servit durant tota la meva vida professional i personal.
Per aquest motiu, sempre he estat molt profundament agraïda a l’Escola Barrufet i a tot el que hi vaig viure. També amb l’alumnat i les seves famílies d’aquells cursos.
Quan en algun moment he recordat els noms de l’alumnat o bé ens hem trobat a ells o la família, he tornat a sentir el “cuquet” de pertànyer al Barrufet, a una bona manera de treballar i de “fer escola”!

MOLTES GRÀCIES ESCOLA BARRUFET I QUE SIGUI PER MOLTS ANYS!!!

Montse Ibàñez Llorens
Mestra de l’escola Barrufet dels cursos 1975-76 i 1976-77.

Ordal, 14 d’octubre de 2018.